zondag 8 januari 2017

Draagtassen bedrukken

Draagtassen bedrukken gebeurt met een speciale techniek waarbij de inkt via een cliché of een stempel op de verpakking wordt aangebracht. De inkt wordt middels een op een rol vervaardigde folie die voorzien is van een zilver, goud of andere standaard kleur inkt overgebracht op de draagtas. De verwarmde stempel, wordt nu een gedeelte van de inkt die op de folie zit afgenomen en direct op de draagtas aangebracht. Deze techniek is alleen in te zetten bij onze plastic draagtassen.

Draagtassen bedrukken
Bedrukte Draagtas
Bij Cocon Verpakkingen kunt u online direct een offerte aanvragen voor het bestellen van bedrukte draagtassen. Maak een keuze uit de verschillende opties in materialen, zoals draagtassen van papier of van plastic. Dankzij de verschillende mogelijkheden in hangrepen en ontwerpen kunt u de draagtas zelf de uitstraling geven die past bij uw bedrijf, evenement, merk, logo of product. Ook is het mogelijk om te kiezen voor milieuvriendelijke biologisch afbreekbare tassen. Bekijk direct ons online assortiment draagtassen en vraag snel een offerte aan. In geval van spoed kunnen wij bedrukte draagtassen binnen twee weken leveren.

Tassen bedrukken met uw eigen logo of opdruk 

Bedrukken van tassen met een logo of tekst helpt om reclame te maken voor uw bedrijf. De bedrukte draagtas deelt u uit in winkels, beurzen of markten. Mensen lopen dan rond met uw eigen ontwerp op de tas. Cocon Verpakkingen is specialist in het bedrukken van tassen en biedt een uitgebreide collectie aan kwalitatieve en fraaie tassen van papier, linnen of plastic. Omdat onze tassen verkrijgbaar zijn in een talrijk aan formaten, soorten en kleuren, vindt u altijd waar u naar op zoek bent. U kunt bij Cocon Verpakkingen terecht voor draagtassen, goodiebags of markttasjes, maar ook rugzakken, reistassen en sporttassen behoren tot ons assortiment. Laat u verrassen door een breed scala aan mogelijkheden die u doet verzekeren van een ontwerp en vormgeving zoals u dat wenst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten