maandag 19 december 2016

Verpakkingsmaterialen voor winkeliers en horeca

Naast verpakkingen om bier en wijn in te pakken heeft u natuurlijk ook andere vormen van verpakkingsmaterialen nodig. Cocon Verpakkingen is een handelsbedrijf en importeert voornamelijk plastic draagtassen, papieren draagtassen en kartonnen dozen uit diverse Europese landen en het Verre Oosten.

markttasjes
Verpakkingsmaterialen zoals markttasjes
Met de creaties van Cocon Verpakkingen kunt u zich onderscheiden en elk product als cadeautje presenteren. Wij adviseren u graag over producten van een groot aantal markttassen en foliefabrikanten en distributeurs van uiteenlopende verpakkingsmaterialen. Deze verpakkingen hebben wij standaard op voorraad en kunnen wij in bijna ieder gewenst formaat binnen 24 uur leveren. Ons familiebedrijf is hét adres voor al uw verpakkingen en verpakkingsvraagstukken.

Plastic of papieren verpakkingsmaterialen?

In de wederopbouw was papier nog altijd het meest vertrouwde product om mee te verpakken. Daarna was plastic de maatgever. Tegenwoordig is plastic weer minder populair. Gelukkig zijn er composteerbare markttasjes. In sommige gevallen mogen groenten, fruit en andere levensmiddelen nog wel worden verpakt in dunne plastic tasjes als dit voedselverspilling tegengaat of als er geen andere manier is deze hygiënisch te verpakken. We toetsen de verpakkingen voortdurend aan marktontwikkelingen en vernieuwen de verpakkingen in overleg.

Verpakkingen in de horeca

Cocon verpakkingen complementeert uw werk door luxe verpakkingen,rolladedozen, cateringschalen en folies aan te bieden. Caterware schalen, cateringschalen zijn in verschillende soorten leverbaar. De cateringsschalen zijn leverbaar in de formaten die gelden in de markt en zijn te gebruiken als;
BBQ-schaal, courmetschaal, saladeschaal en serveerschalen.
aluminium schalen
Aluminium schalen voor catering

Bezoek Cocon Verpakkingen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten